בדיוק בשביל לענות על השאלות האלה, מתקיים קורס בן שישה מפגשים, שהרשמה אליו נשארה פתוחה במיוחד עבורנו הסטודנטיום והסטודנטיות עד ה-31/10 (פרטים נוספים בקישור הזה).
על הדרישות של התנועה הסביבתית (אליה חוברים גם ארגוני חברה ובריאות) ועל האופן בו המשבר האקלימי-אקולוגי מתקשר לכל תחום בחיינו ניתן לקרוא במסמך דרישות הסטודנטים משנת 2021.
בנוסף, מצורפת (בהמשך) כתבה מ’ידיעות אחרונות’ עם תשובות של מדענים ומדעניות בתחום על השאלות הנפוצות ביותר.
עוד פעם מתקיימות בחירות, ואנחנו רוצים ורוצות שהפעם מי שייבחר באמת ידאג לעתיד ולהווה שלנו, הסטודנטים והסטודנטיות. אז למי מצביעים? המדד הירוק עוזר לנו לענות על השאלה הזו. ‘לבחור ירוק’ עשו תחקיר מעמיק, ואת התוצאות ניתן לראות בקישור הזה.
רוצים ורוצות לפגוש אלפי ישראלים וישראליות ולהרגיש את “הביחד” האדיר הזה? לפגוש את שאר הפעילים והפעילות מכל הארץ? תתחילו מלסמן “Going” באיוונט של המצעד, ואז תרשמו גם להסעה לסטודנטים בהתאם למוסד ומקום הלימודים. מי שאין מהאזור שלו הסעה, אנחנו כמובן תמיד בעד תחבורה ציבורית. גם הרכבות מתוגברות באותו יום לטובת המצעד (פתוח גם לחברי וחברות סגל שמבינים שהאקדמיה אמורה להיות בחזית):
נהדר! אפשר להתחיל מלחתום על העצומה של ‘לבחור ירוק’, ולהצטרף לקבוצת הווטסאפ של ההתאחדות הסטודנטיאלית למען האקלים, ממנה יש הפניה לקבוצות העבודה השונות, בהן סטודנטים וסטודנטיות מכל הארץ דנים ודנות יחד לגבי האופן בו אנו יכולים ויכולות לפעול בקמפוסים ומחוץ להם!
שתפו ברשתות החברתיות:
כתבת סביבה, ידיעות אחרונות
הכתבה פורסמה במוסף ‘7 ימים’ של ידיעות אחרונות בתאריך 14.10.2022.
מקור: אילנה קוריאל, מוסף ‘7 ימים’ של ידיעות אחרונות, 14/10/2022.
שתפו ברשתות החברתיות:
קבל התראה מזדמנת לתיבת הדוא”ל