סלט ירקות טרי - עגבניות, מלפפון, אבוקדו, חסה. צילם פיטר גריפין

היתרונות המפתיעים באכילת פירות וירקות

לימור בן חיים

תזונאית

פורסם בתאריך: 12/11/2020

אחרי שהחקלאי הישראלי קוטף את היבול, הוא מגיע לצלחת שלנו ושל היקרים לנו. מגיל צעיר אומרים לנו שלאכול בריא זה לאכול פירות וירקות. אבל למה? מה יש בהם שהופך אותם לבריאים כל-כך? מה זה סיבים תזונתיים? מה ההשפעה של בישול ירקות על הערך התזונתי שלהם? מה עדיף – לאכול עם או בלי קליפה? ומה כולל התפריט של הדיאטנית, לימור בן חיים, שהתארחה בפודקאסט של חברת 'אמבר'.
סלט ירקות טרי - עגבניות, מלפפון, אבוקדו, חסה. צילם פיטר גריפין
סלט ירקות טרי - עגבניות, מלפפון, אבוקדו, חסה. צילם פיטר גריפין
עלי סלק צילם רונן פורוטה
עלי סלק צילם רונן פורוטה
ערוגת חסה קרדיט kenen kitchen
ערוגת חסה קרדיט kenen kitchen

מקור: ‘מזון למחשבה‘, הפודקאסט של חברת אמבר

כתבות קשורות

שתפו ברשתות החברתיות:

Facebook
Twitter
קבל מידע מעניין

הירשם לניוזלטר

קבל התראה מזדמנת לתיבת הדוא”ל